Opnames

Wiering Producties kan opnames verzorgen, zowel geluidsopnames als video (omgeving Nijmegen). Dit kan ofwel in de vorm van concertregistraties, waarbij de opname precies zo wordt als het concert gegaan is, of met speciale opnamesessies, waarbij alles wat niet meteen helemaal goed gaat overgedaan kan worden.

Bij concertregistraties kan ofwel alleen geluid opgenomen worden of ook video. Bij video wordt meestal met meerdere camera’s gefilmd en achteraf een montage gemaakt.

Het eindresultaat wordt digitaal aangeleverd (geluidsbestanden geschikt om rond te sturen of op CD te branden / videobestanden geschikt voor youtube). Maar het is ook mogelijk een CD te laten maken, eventueel met een ontwerp voor bijbehorende drukwerk.

Wiering Producties richt zich vooral op (klassieke) concerten (bijv. van koor, orkest, ensemble), maar daarnaast kunnen ook opnames / registraties gemaakt worden van andere gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld een musicalvoorstelling of bruiloft.

Bij een concertregistratie met alleen audio ontvangt u de geluidsbestanden (.wav/.mp3) binnen een week na het concert. Bij een audio/videoregistratie ontvangt u de videobestanden (.mp4) meestal binnen drie weken na het concert.

Naast geluids- en videoopnames kan Wiering Producties ook foto’s maken bij uw concert of andere evenement.

Neem contact op voor meer informatie en een offerte.