Opnames

Wiering Producties kan opnames verzorgen, zowel geluidsopnames als video (omgeving Nijmegen). Dit kan ofwel in de vorm van concertregistraties, waarbij de opname precies zo wordt als het concert gegaan is, of met speciale opnamesessies, waarbij alles wat niet meteen helemaal goed gaat overgedaan kan worden.

Bij concertregistraties kan ofwel alleen geluid opgenomen worden of ook video. Bij video wordt meestal met meerdere camera’s gefilmd en achteraf een montage gemaakt.

Het eindresultaat wordt digitaal geleverd (geluidsbestanden geschikt om rond te sturen of op CD te branden / videobestanden geschikt voor youtube). Maar het is ook mogelijk een CD te laten maken, eventueel met een ontwerp voor bijbehorende drukwerk.

Wiering Producties richt zich vooral op (klassieke) concerten (bijv. van koor, orkest, ensemble), maar daarnaast kunnen ook opnames / registraties gemaakt worden van andere gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld een musicalvoorstelling of bruiloft.

Prijzen 2018

Een complete concertregistratie (alleen audio) kan al voor 70 euro (inclusief nabewerking). U ontvangt de geluidsbestanden (.wav/.mp3) binnen een week na het concert.

Wilt u ook video van uw concert, dan kan dat vanaf 140 euro. U ontvangt de videobestanden (.mp4) meestal binnen drie weken.

Neem contact op voor meer informatie.

* Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten vanaf Nijmegen.